ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων κατά Δραγασάκη: Έρχεται στα λόγια μας για τα πρόσθετα μέτρα των δανειστών

Ένωση Κεντρώων κατά Δραγασάκη: Έρχεται στα λόγια μας για τα πρόσθετα μέτρα των δανειστών

Κριτική στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη έκανε σήμερα, Τρίτη (19/04/2016) η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας τα περί «πολιτικού προβλήματος σε περίπτωση επιβολής νέων πρόσθετων μέτρων από τους δανειστές».

«Ο κ. Δραγασάκης πρέπει να γνωρίζει ότι κάθε συμφωνία που γίνεται μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης γίνεται υπό κάποια δεδομένα τα οποία στη συνέχεια μπορεί να αλλάξουν και να μεγαλώσουν οι μαύρες τρύπες. Η Ελλάδα χρειάζεται οριστική λύση και επομένως το να επιμένουμε στην συμφωνία του Ιουλίου του 2015 δεν μας κατοχυρώνει αν οι μαύρες τρύπες στο μεταξύ άλλαξαν. Αν λοιπόν ο κ. Δραγασάκης βλέπει πολιτικό πρόβλημα έρχεται στα λόγια της Ένωσης Κεντρώων που το πρόβλημα αυτό το βλέπουμε εδώ και καιρό», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

Και καταλήγει: «Ζητούσαμε κυβέρνηση ευρυτάτου πέλματος 250 εδρών ώστε να μην μπορούν στην Βουλή 2-3 άτομα να εκβιάζουν την κυβέρνηση. Και η συμφωνία του καλοκαιριού είναι λάθος γιατί διατηρεί τις παθογένειες της οικονομίας, δεν έχει ίχνος ανάπτυξης και η Ελλάδα στο μεταξύ ενοχοποιείται ότι δεν έχει κάνει καμία μεταρρύθμιση».

Σχετικές ειδήσεις