Νικολόπουλος: Στο πλευρό των δασοπυροσβεστών οι Χριστιανοδημοκράτες

Newsroom Newsroom

Νικολόπουλος: Στο πλευρό των δασοπυροσβεστών οι Χριστιανοδημοκράτες

Συνάντηση με εκπροσώπους των δασοπυροσβεστών είχε σήμερα, Παρασκευή (22/04/2016) ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος ενημερώθηκε για ακόμα μία φορά από εκπροσώπους των δασοπυροσβεστών για τα ζητήματα τα οποία χρίζουν άμεσης επίλυσης και χωρίς μάλιστα καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Με την διευθέτηση των ζητημάτων αυτών εκτός του ότι θα πραγματοποιηθεί η υλοποίηση μέρους των δεσμεύσεων της κυβερνήσεως, θα επιλυθούν αρκετά και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και θα αρθούν αρκετοί περιορισμοί και αγκυλώσεις στην λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι υπάρχουσες, δυσμενείς κοινωνικές συνθήκες αλλά και ο αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών στη χώρα μας τη θερινή περίοδο, επιβάλλουν στην Πολιτεία να ενδιαφερθεί περισσότερο για τους δασοπυροσβέστες και να αναγνωρίσει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρουν κάθε χρόνο, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί πολλές φορές προεκλογικά ο πρωθυπουργός.

Όμως, μέχρι σήμερα και ενώ δεν αργούμε να μπούμε στη θερινή περίοδο, καμία ενέργεια δεν έχει κάνει η Κυβέρνηση για να υλοποιήσει την υπόσχεσή της προς τους δασοπυροσβέστες που συν τοις άλλοις, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες που επανειλημμένες φορές έχει εκφράσει και καλεί τους αρμοδίους Υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διευθετηθούν τα εκκρεμή ζητήματα των δασοπυροσβεστών.

Έτσι εκτός από το ότι θα υλοποιηθεί μέρος των υποσχέσεων και δεσμεύσεων της Κυβερνήσεως απέναντι μας, θα επιτευχθεί επιπλέον ενδυνάμωση και ενίσχυση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και θα εξυγιανθεί η καθημερινή ζωή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved