ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γκρεμίζει ότι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γκρεμίζει ότι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά πραγματοποίησε το πρωί της Μ. Δευτέρας (26/4), η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι γκρεμίζει ότι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας.

Διαπίστωσε ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο Μετάξα είναι πραγματικά τραγική καθώς, όπως είπε, χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες.

Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους.

«Δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί ο χώρος της υγείας. Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων, να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες.Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «εξακολουθούν την ίδια τακτική. Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι».

Σχετικές ειδήσεις