ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Νικητιάδης, ο συνεργάτης και …ένας «γυμνός βασιλιάς»

Ο κ. Νικητιάδης, ο συνεργάτης και …ένας «γυμνός βασιλιάς»
Στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης που είχαν τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής των Οικονομικών της Βουλής, αναφέρονταν θέματα...

Στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης που είχαν τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής των Οικονομικών της Βουλής, αναφέρονταν θέματα σχετικά με τη λειτουργία του ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, τα βασικά πρόσωπα της συνεδρίασης, ο υφυπουργός κ. Γ. Νικητιάδης, καθώς και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Γ. Σπανουδάκης μια λέξη ανέφεραν: newsbomb.

Ο λόγος για το σημερινό ρεπορτάζ σχετικά με συνεργάτη του κ. Γ. Νικητιάδη, ο οποίος έχει καταδικαστεί με αναστολή. Δεν αρκούσαν τα κοσμητικά επίθετα για το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, ούτε η απορία «γιατί τώρα;».

Οι απαντήσεις είναι απλές, η ενημέρωση ποτέ δεν σταματά και κυρίως όταν ο κ. Γ. Νικητιάδης θα πρέπει να φανεί αποτελεσματικός ως πολιτικός. Δεν καταδικάσαμε τον συνεργάτη του, ούτε σχολιάσαμε το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Θα αναμέναμε πολιτική τόλμη και σοβαρότητα για μια υπόθεση που θεωρείται σκοτεινή, πλήττει επαγγελματικά έναν άνθρωπο και διαιωνίζει τον φαύλο κύκλο μιας υπόθεσης συκοφαντίας.

Διαβάστε περισσότερα στην prionokordela.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο υφυπουργός Γ. Νικητιάδης κι ο καταδικασμένος συνεργάτης του