ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: Δεν θα υπάρξουν αποστασίες στη ψηφοφορία για το ασφαλιστικό

Κουρουμπλής: Δεν θα υπάρξουν αποστασίες στη ψηφοφορία για το ασφαλιστικό

Χωρίς απώλειες και αποστασίες θα ψηφιστεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το βράδυ της Κυριακής (08/05) στη Βουλή, εκτίμησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά πως οι ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι «αρραγείς».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τις διαρροές που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Bloomberg με το προσχέδιο του τέταρτου μνημονίου, ο υπουργός Εσωτερικών, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενοενός τέτοιου σεναρίου, λέγοντας πως «Εάν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης, όλα μπορεί να συμβούν».

Ωστόσο στη συνέχεια χαρακτήρισε «καταστροφική» την πιθανότητα ενός νέου μνημονίου και χαρακτήρισε «κομβικό σημείο» την ψήφιση των μέτρων, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει την ιστορική ευθύνη να βγάλει την χώρα από την κρίση.

«Δεν πάμε στα τυφλά αλλά με συγκεκριμένη κατεύθυνση», πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής που αναφέρθηκε στην πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν που προβλέπει ανάπτυξη για την Ελλάδα μέσα στο 2016.

«Εάν δεν πετύχουμε αυτή την ανάπτυξη θα μας στείλει ο κόσμος στα αζήτητα θα σημαίνει ότι είμαστε ανίκανοι», κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων