ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη δήλωση Παπαχριστόπουλου: Δεν πήρα χαμπάρι τη διάταξη για τις offshore

Απίστευτη δήλωση Παπαχριστόπουλου: Δεν πήρα χαμπάρι τη διάταξη για τις offshore

«Έχουν δίκιο οι βουλευτές σε αυτό που λένε ότι στο μέλλον θα πρέπει να μελετάμε τα νομοσχέδια. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είμαι από τους βουλευτές που έκανα αγώνα για το άρθρο 106, που ξέρετε τι σήμαινε, και για το ΕΚΑΣ. Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι». Αυτό δήλωσε σήμερα, Τρίτη (31/05/2016) ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, παραδεχόμενος δημόσια ότι δεν αντιλήφθηκε τη διάταξη για τις offshore στο πολυνομοσχέδιο.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε, εξάλλου: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο πρώτος βουλευτής που ζήτησα να αποσυρθεί το άρθρο 178. Έγινε αυτό χθες το πρωί. Κάνω την αυτοκριτική μου, αλλά πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και οι 300 βουλευτές, όχι μόνο εγώ. Δηλαδή το ΚΚΕ, που υποτίθεται τα πιάνει όλα, είπε "όχι" αλλά δεν έκανε καμία νύξη μέσα στη Βουλή. Κιχ δεν ακούστηκε από κανέναν βουλευτή».

«Δεν το πήρα χαμπάρι και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Δεν έχω παρατρεχάμενους, δεν έχω μετακλητούς, δεν έχω επιτελείο. Έχω δύο κοριτσάκια που τα λυπάται η ψυχή μου, δουλεύουν 30 ώρες την ημέρα, δηλαδή τι να τους πω!», συμπλήρωσε στη συνέντευξή του, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα.

«Για μένα offshore και πολιτικός δεν υπάρχει. Οδηγία, ξε-οδηγία της ΕΕ και του ΔΝΤ, εδώ θα έπρεπε πραγματικά η κυβέρνηση να αντιταχθεί από την αρχή. Κατ' αρχήν να το σηκώσει το θέμα, δεν είχε κανένα λόγο να κρυφτεί και να μην το πάρουμε χαμπάρι, εκεί συντάσσομαι με αυτούς που κάνουν την κριτική, να το σηκώσει και να πει "κύριοι, μας έρχεται αυτό το πράγμα, ελάτε κάτω να δούμε τι κάνουμε"», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις