ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίκαιρος όσο ποτέ ο αείμνηστος Γ. Γεννηματάς

Επίκαιρος όσο ποτέ ο αείμνηστος Γ. Γεννηματάς
Σωτήριον έτος 1993. Ο Γιώργος Γεννηματάς, σε μία από τις συναντήσεις του με τον Κώστα Χαρδαβέλλα...

Συγκλονιστικό το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλλα στο newsbomb.gr…

Σωτήριον έτος 1993. Ο Γιώργος Γεννηματάς, σε μία από τις συναντήσεις του με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, κάνει την μεγαλύτερη ίσως δήλωση πολιτικού άνδρα των τελευταίων δεκαετιών.

«Να ξέρεις ότι οι μεγάλοι αστοί του κόσμου, θέλουν εμάς τους Έλληνες να μας μικρύνουν και να μας αρπάξουν τη χώρα μας, να την κάνουν βάση, χωράφι τους, φάμπρικά τους. Ο Ανδρέας το ξέρει αυτό και είναι έτοιμος, αν μιλήσει ποτέ ο Αμερικανός, Ρώσος, Γερμανός ή Άγγλος για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, να βγάλει αμέσως τη χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ. Αυτό το έχουμε αποφασίσει όλοι με τον Ανδρέα. Και αυτό να το έχεις εσύ στο νου σου. Και να το πολεμάς από τη πλευρά σου ως δημοσιογράφος».

Λίγες αράδες, από το στόμα ενός ανυπέρβλητου πολιτικού άνδρα, με άλφα κεφαλαίο, αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Την αλήθεια που γνωρίζουν, αλλά επιμελώς αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό. Η απίστευτη αυτή δήλωση του Γιώργου Γεννηματά, πιο επίκαιρη από ποτέ, έρχεται από το παρελθόν και γκρεμίζει μεμιάς τη «βιτρίνα» του σημερινού ΠΑΣΟΚ και της σημερινής ηγεσίας του κινήματος.

Περισσότερα στην prionokordela.gr