Με τον Π. Καμμένο ανοίγει ο κύκλος των συναντήσεων Τσίπρα για τον Εκλογικό και το Σύνταγμα
Αρχίζει σήμερα Τρίτη ο γύρος συναντήσεων του Αλέξη Τσίπραμε τους πολιτικούς αρχηγούς, στο Μέγαρο Μαξίμου, για τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση.
Σήμερα Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στις 5μμ.
Και ακολούθως την Πέμπτη, θα συναντηθεί διαδοχικά με τον γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 12 το μεσημέρι, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στις 4.00μμ, και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 6.00μμ.
Την Παρασκευή, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη στις 10πμ, και με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη στις 12 το μεσημέρι.
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
12:03
∙
WHAT THE FACT
Το 99% των ανθρώπων εξαφανίστηκε πριν 900.000 χρόνια – Πώς επέζησαν μόνο 1.000
12:03
∙
WHAT THE FACT