ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνική Ενότητα: Σε ποια χώρα, ποια κυβέρνηση, αφήνει το τραπεζικό σύστημα σε ξένα χέρια;

Εθνική Ενότητα: Σε ποια χώρα, ποια κυβέρνηση, αφήνει το τραπεζικό σύστημα σε ξένα χέρια;

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει με σημερινή της ανακοίνωση (04/07/2016) η Εθνική Ενότητα, με αφορμή τη μεταφορά του ελέγχου του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων.

«Μένουμε Πειραιώς, μένουμε Αιόλου, μένουμε Σταδίου, μένουμε Όθωνος, μένουμε Ελλάδα. Έχει αντιληφθεί άραγε η κυβέρνηση τι ακριβώς γίνεται με τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων;», διερωτάται σε ανακοίνωσή της η Εθνική Ενότητα.

Και συνεχίζει: «Αντιλαμβάνεται ότι ο διεθνισμός του κεφαλαίου είναι ταξικός, αλλά όχι προλεταριακός; Η διεθνοποίηση θα αφαιμάξει τις τράπεζες από κάθε ελληνικότητα και παράλληλα θα οδηγήσει στον πλήρη έλεγχο τόσο της επιχειρηματικότητας όσο και του συνόλου της αγροτικής οικονομίας».

Και καταλήγει η ανακοίνωση της Εθνικής Ενότητας: «Τα “κόκκινα δάνεια” και η πώλησή τους σε ξένα κερδοσκοπικά “funds” θα οδηγήσουν στο αποτέλεσμα "κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη". Σε ποια χώρα, ποια κυβέρνηση, με ποιους πολίτες αφήνει το τραπεζικό σύστημα σε ξένα χέρια; Γιατί; Τι νόημα έχουν οι εκλογικοί νόμοι, όταν η ροή του χρήματος θα είναι ξενοκίνητη και απόλυτα κερδοσκοπική;».

Σχετικές ειδήσεις