Γεννηματά: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

Γεννηματά: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι  κανενός

Σφορδή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στον Realfm 97,8

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι ζητά εθνική συνεννόηση και ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών τόνισε: «Εάν τα δυο κόμματα αναλάβουν τις ευθύνες τους, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση να στηρίξουμε μια εθνική προσπάθεια. Αλλά δεκανίκι και συμπλήρωμα κανενός δεν θα γίνουμε ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Ν.Δ. Είναι σαφές».
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις σαν να βρισκόμαστε σε άλλες εποχές. Δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα απ’ ότι έχει συμβεί τα χρόνια της κρίσης και αυτό επιτέλους θα πρέπει να αλλάξει. Και για να αλλάξει, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να δώσει δύναμη στην κεντροαριστερά» ανέφερε.
 
Για τον εκλογικό νόμο η κ. Γεννηματά, επισήμανε: «Δεν είμαι εγώ αυτή που έχει την ευθύνη για τη μη αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη. Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που κράτησε το bonus των 50 εδρών, γιατί πολύ απλά δεν επεδίωξε να γίνει κανένας σοβαρός διάλογος, δεν παρουσίασε καμία ολοκληρωμένη πρόταση». «Δεν πιστεύει ο κ. Τσίπρας στην απλή αναλογική. Ούτε στην εθνική συνεννόηση, ούτε στις προοδευτικές συμμαχίες» συμπλήρωσε.