ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο απόλυτος ηθικός ξεπεσμός του Πάνου Καμμένου (photos)

Ο απόλυτος ηθικός ξεπεσμός του Πάνου Καμμένου (photos)

Στόχος αντιδράσεων και σχολίων, που κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι για το πρόσωπό του, έγινε για μία ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος, προσφέροντας ο ίδιος το δικαίωμα με μια τουλάχιστον αποκρουστική ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Ο υπουργός Άμυνας δεν δίστασε, λοιπόν, να «χτυπήσει» ανερυθρίαστα και χωρίς ίχνος τσίπας την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κάτω από τη μέση, γράφοντας ειρωνικά στο twitter: «Μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου, η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη»

twit kamenos

Με την ανάρτησή του αυτή ο κ. Καμμένος «πυροδότησε» τη θρυαλλίδα του μένους των χρηστών του διαδικτύου, καθώς είναι γνωστό ότι η κυρία Φώφη Γεννηματά πολέμησε και βγήκε νικήτρια από άνιση μάχη με καρκίνο του μαστού...

Ενδεικτικά μάλιστα είναι τα παρακάτω σχόλια στο διαδίκτυο, τα οποία αποτυπώνουν γλαφυρά την ηθική κατάπτωση του κυρίου Καμμένου, ο οποίος φαίνεται πως έχει πέσει πολύ χαμηλά, με πολλούς πολίτες να αναρωτιούνται αν μετά την αήθη αυτή επίθεση έπιασε πάτο.

Ποιος άλλωστε έχασε την ανθρωπιά του για να τη βρει ο κύριος Καμμένος; Αλήθεια όμως, η καρέκλα της εξουσίας - στην οποία έχει στρογγυλοκαθίσει - του επιτρέπει, στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης, να προσβάλει χυδαία την κυρία Γεννηματά, πατώντας αναίσχυντα σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί χιλιάδες άλλους συνανθρώπους μας;

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο μάλλον περιττεύει, καθώς ο καθένας μας μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ποιόν του κύριου Καμμένου από την κατάπτυστη ενέργειά του…

Πολλοί πάντως χρήστες του διαδικτύου το έκαναν ήδη:

kamemos9
kamennos19
kamenos1
kamenos2
kamenos3
kamenos5
kamenos4
kamenos6
kamenos7
kamenos8

Δείτε περισσότερα σχόλια στο γκάλερι.

Νωπές είναι άλλωστε και οι μνήμες από την επίθεση του… συγκυβερνήτη Πάνου, ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε χαρακτηρίσει «παρά φύσιν σοσιαλίστρια» την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ…

Η κα Γεννηματά δεν παίρνει σύνταξη

Λίγο αργότερα πάντως ήρθε και η σκληρή απάντηση από το γραφείο της κυρίας Φώφης Γεννηματά.

Σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του Πάνου Καμμένου για τη σύνταξη της Φώφης Γεννηματά, ο επικεφαλής του γραφείου της Μανώλης Όθωνας έκανε στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση:

«Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2015 είχε απαντήσει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη σύνταξή της όταν είχε ερωτηθεί από τη δημοσιογράφο Μαριλένα Κατσίμη, λέγοντας:

"Κυρία Κατσίμη, έχω τρία ανήλικα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά, συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο, ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν".

Λοιπόν για να τελειώνουμε με την χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία.

Η Φώφη Γεννηματά δεν λαμβάνει καμία απολύτως σύνταξη.

Γιατί παρά την γνωστή περιπέτεια της υγείας της, επέλεξε να μην κάνει χρήση του σχετικού δικαιώματος και ΔΕΝ αιτήθηκε αναπηρικής σύνταξης.

Η Φώφη Γεννηματά έχει κατοχυρώσει δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης ως μητέρα 3 ανηλίκων παιδιών όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Ελληνίδες.

Η Φώφη Γεννηματά όμως ΔΕΝ λαμβάνει ούτε ένα ευρώ σύνταξη για όσο λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν υπουργός).

Αυτό εξάλλου προβλέπεται ρητά από σχετική διάταξη νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας Α. Λοβέρδου.

Πέραν λοιπόν της απανθρωπιάς και της προσβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζωής, κάποιος που είναι χρόνια βουλευτής και εν ενεργεία υπουργός σίγουρα γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία.

Επομένως είναι εξοργιστική η κακοήθεια, προφανής ο δόλος και αυταπόδεικτη η συκοφαντία.

Η δε εύγλωττη σιωπή από πλευράς Πρωθυπουργού, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ο Πλάτωνας είχε διαγνώσει χιλιάδες χρόνια πριν: "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"».

Μέχρι τη Βουλή έφθασε το δηλητηριώδες tweet του Καμμένου

Στο μεταξύ, έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ασφάλεια στις έρευνες υδρογονανθράκων, με αφορμή την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου για τη Φώφη Γεννηματά.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει επίσημα θέση για το θέμα και να καταγγείλει τις «χυδαιολογίες», όπως τις χαρακτήρισε.

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως δεν γνωρίζει την ακριβή διατύπωση που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος και αν έχει κάτι μαζί του, να το πει σε εκείνον.

Στη συζήτηση παρενέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος τη χαρακτήρισε «αήθη» την αναφορά του κ. Καμμένου κατά της κ. Γεννηματά.

«Η ποιότητα του λόγου ενός πολιτικού χαρακτηρίζει και την ποιότητα του ήθους του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.

«Ο καθένας όταν κάνει μια δήλωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δηλώσεις του, οι οποίες και τον χαρακτηρίζουν ως ένα βαθμό. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», ανέφερε στη δευτερολογία του ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος απαντώντας στα σχόλια της αντιπολίτευσης, προσέθεσε ότι «ο τρόπος που φέρατε το θέμα στη σημερινή συζήτηση δεν δείχνει ευαισθησία, αλλά ότι οι προθέσεις είναι πολύ μικρές και πολύ μικρές και πολύ ταπεινές».

Σχετικές ειδήσεις