ΝΔ: Ο κ. Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη;

ΝΔ: Ο κ. Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη;

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τους… περιβόητους «Νο Border» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης στους χώρους του πρώην ορφανοτροφείου, του κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και μίας πολυκατοικίας στην πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, η οποία συνεχίζει:

«Μιλάει μάλιστα -εκεί φτάσαμε- για "ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης". Έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού», τονίζοντας πως οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα.

Επισημαίνει, δε, ότι η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει πολύ και πως το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση.

«Τι απαντάει στο κόμμα του ο κ. Τόσκας; Συμφωνεί με τη θέση του κόμματός του; Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την δημόσια τάξη; Είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.