Κουμουτσάκος: Από τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς τώρα και στη βεβήλωση. Φτάνει πια"

Κουμουτσάκος: Από τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς τώρα και στη βεβήλωση. Φτάνει πια"

«Σήμερα αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών. Των πολιτών που απαιτούν: ‘Φτάνει πια'», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην εισβολή αντιεξουσιαστών στον ιερό ναό του Γρηγορίου Παλαμά στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος. Η παρατεταμένη ανοχή της κυβέρνησης και η ιδεολογική - κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα, τη βεβήλωση του Ιερού Ναού και τη βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων.

«Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος υπουργός ‘προστασίας του πολίτη' πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ‘πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις'!..», σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος.