ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης κατά ΝΔ: Αφήστε τους κουμπάρους και δείτε τους συνεταίρους στα γραφεία σας

Σπίρτζης κατά ΝΔ: Αφήστε τους κουμπάρους και δείτε τους συνεταίρους στα γραφεία σας

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υποδομών και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τις καταγγελίες της ΝΔ περί προσωπικών σχέσεων του κ. Σπίρτζη με εργολάβους.

«Αφήστε τους κουμπάρους και δείτε τους συνεταίρους που έχετε στα γραφεία σας» απαντά ο υπουργός Υποδομών στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για «παραποίηση της αλήθειας» στα δημόσια έργα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση - απάντηση στη ΝΔ:

«1. Αφήστε τους κουμπάρους και δείτε τους συνεταίρους που έχετε στα γραφεία σας. Στα 3 από τα 8 έργα του Πάτρα – Πύργος, τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει δώσει ο συνεταίρος του ανθρώπου που είναι δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που του έδωσε το πρώτο φιλί, μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ.

2. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας καναλάρχες, για να σας ενημερώσουν για τις σχέσεις τους με τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

3. Επιστρατεύστε όλους του πρώην υπουργούς σας, από τον κ. Σουφλιά μέχρι τον κ. Χατζηδάκη, για να ενημερωθείτε.

4. Συνεργαστείτε πιο διακριτικά με τους κκ Κεγκέρογλου, Αμυρά, Φωτήλα και άλλα στελέχη της νέας «κεντροαριστεράς» γιατί καρφώνεστε.

5. Συνεχίστε με το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών, εκδοτών και τραπεζιτών σας, που για χρόνια ξεζουμίζει τον ελληνικό λαό, να δίνετε τη μάχη της σωτηρίας και της επιβίωσης της ιδιότυπης ολιγαρχίας που είχατε εγκαταστήσει στη χώρα, μέσω της πολιτικής και προσωπικής μας σπίλωσης».

«Ό,τι και να κάνετε, ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των καναλιών, θα γίνει. Ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει λιγότερα 764.477.773 ευρώ. Τα δημόσια έργα δεν θα δίνονται μόνο σε έξι εταιρείες και το τραπεζικό σύστημα, δε θα δίνει θαλασσοδάνεια, ή δάνεια χωρίς εγγυήσεις, στους λίγους εκλεκτούς σας.

ΥΓ: Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που κάνουμε δημόσια, αλλά όχι και ... «τέσσερους» οδικούς άξονες βρε παιδιά στην επίσημη ανακοίνωση σας. Τσάμπα πάνε τα σεμινάρια του συνεταίρου;» αναφέρει ο κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Σχετικές ειδήσεις