ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Κορακάκη: Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο

Άννα Κορακάκη: Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας έσπευσε να συγχαρεί την 20χρονη αθλήτρια από τη Δράμα, Άννα Κορακάκη, η οποία κατέκτησε χθες, Τρίτη (10/08/2016) το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο άθλημα της σκοποβολής με πιστόλι στα 25 μέτρα.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη χρυσή Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. «Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και προσθέτει: «Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου».

Εκτός από το συγχαρητήριο τηλεγράφημα, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τόσο την Άννα Κορακάκη όσο και τον πατέρα της κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία.

Τα συγχαρητήριά του προς την Άννα Κορακάκη απέστειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του στο Twitter.

«Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, Άννα», ανέφερε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός.

«Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να κατακτά κορυφές και να σηκώνει την Ελληνική σημαία όλο και ψηλότερα. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης εκφράζει με τον πιο αυθεντικό τρόπο την Ελλάδα που μάχεται και πετυχαίνει τους στόχους της», ανέφερε σε δήλωσή της η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άννα Καραμανλή.

Η κ. Καραμανλή επισήμανε πως η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου γεμίζει με αισιοδοξία όλους τους Έλληνες και ευχαριστεί την Άννα Κορακάκη για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισε.

«Με πείσμα, υπομονή και αντοχή ξεπέρασες κάθε εμπόδιο, κατέκτησες τον ύψιστο στόχο, το όνειρο κάθε αθλητή και αθλήτριας. Είμαστε περήφανοι για σένα», αναφέρεται σε ανάρτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στο twitter.

Επίσης, ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη με ανακοίνωσή του την χρυσή μας Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη για την εκπληκτική της παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου, όπως υπογραμμίζεται, κατάφερε μέσα σε δύο μόλις ημέρες να ανέβει για δύο φορές στο βάθρο των νικητών και να μας κάνει εθνικά υπερήφανους, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη για τη σπουδαία επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Άννα απέδειξε ότι η συστηματική δουλειά, το ταλέντο και η ψυχή καταρρίπτουν κάθε εμπόδιο. Μπράβο Άννα! Μας έκανες περήφανους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αναφορικά με την μεγάλη επιτυχία της Άννας Κορακάκη.

«Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα, την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», ανέφερε στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του στην Άννα Κορακάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Σχετικές ειδήσεις