ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Βούλτεψη: Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση

Τηλεοπτικές άδειες - Βούλτεψη: Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση

Δριμύτατη κριτική σε βάρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άσκησε σήμερα, Παρασκευή (02/09/2016), η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

«Η πραγματικότητα είναι μία και πολύ ζοφερή. Τώρα έχουμε capital controls και στην ενημέρωση», δήλωσε η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM».

Και πρόσθεσε: «Με εντελώς αυθαίρετο και αντιδημοκρατικό τρόπο η κυβέρνηση προχώρησε σε έναν διαγωνισμό τραγέλαφο, με τον οποίο έβγαλε στο σφυρί την ενημέρωση και το ψωμί εκατοντάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους κατά παράβαση του Συντάγματος, της δημοκρατικής τάξης και της λογικής. Αποφάσισαν και διέταξαν να ρίξουν μαύρο στην ενημέρωση και στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Κομπορρημονούν τώρα για την αμφίβολη είσπραξη 250 περίπου εκατομμυρίων ευρώ. Μήπως μπορούν να μας πουν τι έχασε η χώρα και η οικονομία από την κατακρήμνιση των εξαγωγών στο χαμηλότερο σημείο από το 2012; Μπορούν να βάλουν τα δύο νούμερα δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνουν;».

«Είμαστε ξεκάθαροι: η Νέα Δημοκρατία θα εμπιστευτεί όλο το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στο μοναδικό αρμόδιο κατά το Σύνταγμα όργανο, την ανεξάρτητη αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων