ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλ. Τσίπρας σε εκδήλωση για τον απολογισμό της θητείας του Δ. Παπαδημούλη

Ο Αλ. Τσίπρας σε εκδήλωση για τον απολογισμό της θητείας του Δ. Παπαδημούλη

Παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση που οργανώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με θέμα τον απολογισμό της διετίας 2014-2016.

Ο «απολογισμός 2014-2016» είναι μια συνοπτική έκδοση, με αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις του στα δύο αυτά χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας (Ιούλιος 2014-Ιούλιος 2016).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και θα μιλήσουν επίσης ο Πάνος Ρήγας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Μιχάλης Σαμπατακάκης, ηγετικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής.

Η παρουσίαση του Απολογισμού 2014-2016 θα συνοδευτεί από την προβολή ενός σύντομου βίντεο με αποσπάσματα των παρεμβάσεων του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52.

Σχετικές ειδήσεις