ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Δένδιας: Γελοία πράγματα με τα βοσκοτόπια και τα πληρεξούσια των νεκρών

Τηλεοπτικές άδειες - Δένδιας: Γελοία πράγματα με τα βοσκοτόπια και τα πληρεξούσια των νεκρών

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, στηλίτευσε σήμερα, Δευτέρα (19/09/2016) τα όσα διαδραματίζονται στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, επισημαίνοντας πως «όλη αυτή η διαδικασία στερείται κατ’ ελάχιστον της απαραίτητης σοβαρότητας».

«Ας μην κοροϊδευόμαστε... Νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας, για να καταλαβαίνει ότι εμφανίζοντας πληρεξούσια νεκρών που αφορούν ενυποθήκευση βοσκοτόπων, δεν μπορεί κανείς να τεκμηριώσει οικονομική επάρκεια και να διαχειριστεί σοβαρά Μέσον Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτά τα πράγματα είναι περίπου γελοία», επισήμανε ο κ. Δένδιας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

Κληθείς να σχολιάσει τι προβλέπει πως θα γίνει σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε: «Μάγος δεν είμαι... Ειλικρινά, πάρα πολλές φορές ο τρόπος που χειρίζεται αυτή η κυβέρνηση τα πράγματα, με έχει εκπλήξει δυσάρεστα. Ό,τι και να σας πω η δική μου ικανότητα πρόβλεψης δεν ανταποκρίνεται στην κυβερνητική φαντασία και στον τρόπο που χειρίζονται τα πράγματα. Εγώ όμως περιμένω, και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θεσμικό κομμάτι αυτής της ιστορίας. Αφού σε έναν βαθμό γελοιοποιήθηκε το πραγματικό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και το θεσμικό. Να δούμε πώς το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας κρίνει τη Συνταγματικότητα ή μη της κυβερνητικής προσπάθειας ελέγχου των ΜΜΕ».