ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Οι συμψηφισμοί ανήκουν στο χθες όπως και ο κ. Τσίπρας

ΝΔ: Οι συμψηφισμοί ανήκουν στο χθες όπως και ο κ. Τσίπρας

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ απαντώντας στις κατηγορίες του Μεγάρου Μαξίμου για δάνεια που είχε πάρει το κόμμα από την Τράπεζα Αττικής.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «η κυβέρνηση αναζητά αντιπερισπασμό για να ξεφύγει από το προκλητικό λάθος του πρωθυπουργού που μίλησε για ”προσωρινούς υπερθεματιστές“ και επιχειρεί να καλύψει με αυτόν τον τρόπο τις τεράστιες ευθύνες της Επιτροπής και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσου, που δεν έλεγξαν ουσιαστικά τα πόθεν έσχες των υποψήφιων καναλαρχών».

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαγόρευσε πλέον με καταστατική ρύθμιση τη λήψη δανείου από το κόμμα ενώ οκτώ μήνες τώρα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα μείωσης των εξόδων.

Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου υπενθυμίζει πως η ΝΔ «ψήφισε την Εξεταστική για τα δάνεια στα κόμματα και απαιτεί τη διαφάνεια παντού, για τους πάντες και τα πάντα» εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τους πως επιλέγουν να έχουν offshore εταιρεία – μέτοχο στην κομματική εφημερίδα τους, την ”Αυγή“».

«Γι' αυτό τέλος στους συμψηφισμούς. Ανήκουν στο χθες, όπως και ο κ. Τσίπρας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ

Ρoή Ειδήσεων