ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Θεοδωράκης: Ήρθε το εξελιγμένο πολύγωνο διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Τηλεοπτικές άδειες - Θεοδωράκης: Ήρθε το εξελιγμένο πολύγωνο διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη (22/09/2016) μέσω του facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για εξέλιξη του τριγώνου της διαπλοκής σε πολύγωνο.

«Τρίγωνο διαπλοκής τέλος. Ήρθε το εξελιγμένο πολύγωνο διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Υπουργοί- Τράπεζες- Τσιφλίκια- Καναλάρχες- Κουμπάροι- Εργολάβοι», ανέφερε η σκωπτική ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη.

Ο ίδιος νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM», δήλωσε ότι «έπρεπε να υπάρξουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς υπήρχαν καταλήψεις, υπήρχαν θαλασσοδάνεια, υπήρχαν τριγωνικές σχέσεις ΜΜΕ - πολιτικής -τραπεζών αλλά αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να προσθέτει χάος πάνω στο χάος με κανόνες που θα οδηγήσουν σε νέα διαπλοκή», ενώ σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον απόηχο του διαγωνισμού της Γ.Γ. Ενημέρωσης είπε: «Έχουμε έναν ασθενή με κρίση σκωληκοειδίτιδας και η κυβέρνηση, ο γιατρός, του κόβει το πόδι».

Τέλος, επανέλαβε την απαίτηση του Κινήματος για «αποκλεισμό των εργολάβων και των προμηθευτών του Δημοσίου από την κατοχή τηλεοπτικών καναλιών, ως ένα πρώτο, δυναμικό βήμα στο να "χτυπηθεί" η διαπλοκή στα ΜΜΕ και να μην υπάρχει εξαρτημένη σχέση μεταξύ της τηλεόρασης και κυβέρνησης».