ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος - ΝΔ: Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα

Κουμουτσάκος - ΝΔ: Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη (04/10/2016) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τα χθεσινά απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος των συνταξιούχων που διαδήλωναν κατά των περικοπών.

«Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα. Οι συνταξιούχοι ήταν εκεί χθες, όχι μόνο γιατί περικόπηκαν οι συντάξεις τους, αλλά γιατί διατράνωναν με την αντίδρασή τους το αίσθημα ταπείνωσης, λόγω της εξαπάτησης που υπέστησαν. Τους είχαν υποσχεθεί τελείως διαφορετικά πράγματα. Και τελείως διαφορετικά πράγματα συνέβησαν στη ζωή τους. Λοιπόν, μετά τα ψέματα ήρθαν τα δακρυγόνα. Και οι χθεσινές εικόνες ήταν μπροστά στο Μαξίμου, στο ευαίσθητο κοινωνικά Μαξίμου», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

«Ήταν εικόνες ντροπής. Και δεν νομίζω ότι η παρέμβαση του κ. Τσίπρα χθες, μπορούσε να αλλάξει αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα. Μία κυβέρνηση δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη είναι πια αντιμέτωπη με όλους εκείνους τους οποίους εξαπάτησε. Δηλαδή, με όλους τους Έλληνες. Οι χθεσινές εικόνες νομίζω ότι οπτικοποίησαν, έφεραν στα σπίτια όλων των Ελλήνων την εικόνα της αρχής του τέλους αυτής της κυβέρνησης», πρόσθεσε – μεταξύ άλλων – ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.