ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: «Κλώνος του Καμμένου o Τσίπρας»

Βενιζέλος: «Κλώνος του Καμμένου o Τσίπρας»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της συγκυβέρνησης με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας, σύμφωνα με τις οποίες το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Βενιζέλου διατηρούσε μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου.

Τον λόγο επί προσωπικού έλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Πάνο Καμμένo ο οποίος κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ (σ.σ. Βουλή) γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε “αλητάμπουρα” όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;».

«Μετά την κοινή διασκέδαση στο Μαξίμου ο κ. Τσίπρας μίλησε σαν κλώνος του κ. Καμμένου. Παρατηρώ μια αισθητική και πολιτική ώσμωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, λέγοντας πως η φύση του τον οδηγεί σε προσβολές και χυδαιότητες.

«Πριν από 40 χρόνια, στη Νομική Θεσσαλονίκης γνώρισα και παντρεύτηκα την γυναίκα μου. Προέρχεται από την πολυμελή συντηρητική οικογένεια Μπακατσέλου της βόρειας Ελλάδας. Ανήκουν όλοι στη ΝΔ και έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα μπορούσε να το είχε πληροφορηθεί αυτό ο κ. Καμμένος», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Είπαμε ποτέ εμείς για την οικογένεια Φιλίππου της πρώτης συζύγου του, την οικογένεια Τζούλη της δεύτερης συζύγου του, για τον πατέρα ή τους συγγενείς του; Να ρωτήσει, να μάθει να σέβεται τον χώρο από τον οποίο προέρχεται, που έγλυφε και προσκυνούσε επί χρόνια. Αυτό αφορά και την υπόθεση Βγενόπουλου», συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ τόνισε «Αν θέλει να κάνει ερωτήσεις για τον κ. Καλογρίτσα, να τις απευθύνει στους κ.κ. Τσίπρα, Παππά και Σπίρτζη. Αρκετά!».

Σχετικές ειδήσεις