Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»

Κλειστός είναι από τις 9:30 το πρωί…

Στον «αέρα» τα αναδρομικά των ειδικών φρουρών: Τι έχει συμβεί

Αναδρομικά | Ειδικοί φρουροί: Εκτός της ρύθμισης…

Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή (16/12) - Δείτε ποιες ώρες

Εορταστικό ωράριο: Από την περασμένη Πέμπτη (13/12) τέθηκε…

Καιρός: Θα... χαθεί ο ήλιος τα επόμενα 24ωρα. Νέα επιδείνωση με κρυο και χιόνια από την Τρίτη (Vid)

Καιρός: Θα... χαθεί ο ήλιος τα επόμενα 24ωρα…

Κοζάνη: Έπαθε το σοκ της ζωής του - Βγήκε βόλτα και του επιτέθηκαν 20 αδέσποτα σκυλιά

Αντιμέτωπος με 20 αδέσποτα σκυλιά βρέθηκε κάτοικος…

Γεννηματά: Είμαι σοκαρισμένη από την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή

Γεννηματά: Είμαι σοκαρισμένη από την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή

«Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ενοχλημένη και σοκαρισμένη» τόνισε, στον «Realfm» η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Γιατί εκτός από την κοκορομαχία που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον κ. Μητσοτάκη, αυτό που εμένα πραγματικά με σόκαρε χθες, ήταν το μίσος που έσταζε από κάθε λέξη του Πρωθυπουργού».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας τόνισε, «Η κυβέρνηση είναι απελπισμένη. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο πολιτικός αντίπαλος της δεξιάς είμαστε εμείς, η δημοκρατική παράταξη. Προσπαθεί να βρει τρόπους να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Αυτό κάνει και αυτό έκανε και χθες. Αλλά το έκανε με έναν τρόπο απόλυτα διαλυτικό για τη συνεχή της ελληνικής κοινωνίας… Χθες ο Πρωθυπουργός, επέλεξε να κόψει κάθε περιθώριο συνεννόησης και συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Επιλέγει την πόλωση και την απομόνωση, μπας και καταφέρει να κρατηθεί λίγο παραπάνω Πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα. Διαλύει και καταστρέφει ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση η εθνική συμφιλίωση. Το ότι κλείσαμε τις πληγές μας και μπορούμε να έχουμε πολιτικές διαφορές, χωρίς να υπάρχει μίσος και οργή μεταξύ μας, ήταν μια τεράστια κατάκτηση των προηγούμενων ετών. Και αυτή τη στιγμή καταστρέφεται».