Ν. Παππάς: Θα κυριαρχήσουμε για πολλά χρόνια αν υλοποιήσουμε όσα αποφασίσαμε στο Συνέδριο

Newsroom Newsroom

Ν. Παππάς: Θα κυριαρχήσουμε για πολλά χρόνια αν υλοποιήσουμε όσα αποφασίσαμε στο Συνέδριο

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Το μικρό κόμμα που τρεις δεκαετίες έδινε μάχη για επιβίωση είναι πλέον κυρίαρχο και θα είναι για πολλά χρόνια υλοποιώντας τις αποφάσεις του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτήρα ιστορικό, καθώς ήταν το πρώτο κόμματος της Αριστεράς που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και εκ των πραγμάτων ετέθησαν ερωτήματα πρωτόγνωρα, για την στελέχωση του κόμματος και της κυβέρνησης, μία τομή στην ιστορία της Αριστεράς», είπε ο κ. Παππάς.

«Η ιστορία αυτού του κόμματος είναι ένας αγώνας για την επιβίωση επί τρεις δεκαετίες. Τώρα πλέον "μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε «θα συζητάμε πάνω στον καμβά της ιστορικής μας δικαίωσης, ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς είναι πλέον κυρίαρχο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας ... θα είναι για πολλά χρόνια εάν υλοποιήσει αυτά που το συνέδριο του έχει αναθέσει».

Όσον αφορά το κυβερνητικό έργο, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι χρειάζεται επίσης να επιταχυνθεί η δράση στους τομείς, τόσο εντός της συμφωνίας με τους δανειστές όσο και εκτός αυτού του πλαισίου, αναφέροντας ως παράδειγμα την προστασία της πρώτης κατοικίας στο πλαίσιο όσων συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι του 2015 όσο και την πρόσβαση 2,5 εκατ. πολιτών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που ήταν ανεξάρτητες από αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved