ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση φοβάται κοινωνικό ξέσπασμα

Η κυβέρνηση φοβάται κοινωνικό ξέσπασμα
Αποφασισμένος να προχωρήσει σε ανατροπές το επόμενο διάστημα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής...

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε ανατροπές το επόμενο διάστημα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.

Παρουσία των κορυφαίων υπουργών, ο κ. Παπανδρέου περιέγραψε τους άξονες της ομιλίας του από το βήμα της ΔΕΘ, καθιστώντας σαφές ότι, θα προσπαθήσει να ενσωματώσει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνει στην επικοινωνιακή διαχείριση του δύσκολου χρονικού διαστήματος, που ακολουθεί.

Στην κυβέρνηση φοβούνται ένα νέο κοινωνικό ξέσπασμα τους επόμενους μήνες, καθώς η χώρα βουλιάζει στην ύφεση του 7,9% ενώ η ανεργία απειλεί με ποσοστά κοντά στο 25%.

Κατά τα άλλα στην κυβερνητική επιτροπή, που άναψε το «πράσινο φως» για τις αλλαγές στη δημόσια τηλεόραση, συζητήθηκαν οι διαρθρωτικές αλλαγές, οι αρνητικές εξελίξεις στην οικονομία στην Ελλάδα και διεθνώς αλλά και η έλευση του κλιμακίου της τρόικα.