Διευθυντής Γραφείου Τσίπρα: Εάν καταπέσει ο νόμος Παππά, θα φέρουμε άλλον

Newsroom Newsroom

Διευθυντής Γραφείου Τσίπρα: Εάν καταπέσει ο νόμος Παππά, θα φέρουμε άλλον

Ένα μόλις εικοσιτετράωρο προτού συνέλθει η Ολομέλεια του ΣτΕ, για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα φέρει νέο νόμο στη Βουλή, σε περίπτωση που το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο αποφανθεί κατά του νομοθετήματος.

«Μπορεί να γίνουν πάρα πολλά. Θα μπορούσε να υπάρξει ένας νέος νόμος, θα μπορούσαν να υπάρξουν διορθώσεις στον υπάρχοντα νόμο. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση διατηρεί τη νομοθετική πρωτοβουλία, σε κάθε περίπτωση το κοινοβούλιο της χώρας διατηρεί τη νομοθετική εξουσία», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

«Η απόφαση του ΣτΕ είναι νομικά δεσμευτική για την κυβέρνηση. Αναλόγως με το είδος αυτής της απόφασης θα επιλέξουμε πώς θα κινηθούμε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που εμείς είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Ακόμα και μία αρνητική απόφαση δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν παραιτείται από τη σαφή δέσμευσή της προς τον ελληνικό λαό ότι θα υπάρξει ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου», υπογράμμισε – μεταξύ άλλων – ο κ. Τζανακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved