ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σίμος Κεδίκογλου στο Newsbomb.gr: Στρίβειν δια των... εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Σίμος Κεδίκογλου στο Newsbomb.gr: Στρίβειν δια των... εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας!

Τα σενάρια εκλογών, ο φημολογούμενος ανασχηματισμός αλλά και το «νέο πρόσωπο» της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στο Newsbomb.gr ο πρώην υπουργός της ΝΔ και νυν τομεάρχης Ναυτιλίας της γαλάζιας παράταξης Σίμος Κεδίκογλου - Τι λέει για τις πολιτικές εξελίξεις, τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και την φορολογία στη ναυτιλία;

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες και απαντά αν το «μαύρο» που «έπεσε» στην ΕΡΤ έχει σχέση με το «μαύρο» στα ιδιωτικά κανάλια

Της Αμέλιας Αναστασάκη

Την εκτίμησή του ότι οι εκλογές είναι «πιο κοντά από ποτέ» και «η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για αυτές από χθες», εξέφρασε μιλώντας στο Newsbomb.gr , ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου. Τόνισε μάλιστα ότι, ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει άμεσα, ίσως και τις επόμενες ημέρες, σε ανασχηματισμό για να «πουλήσει... αέρα» στους Έλληνες ψηφοφόρους όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός, δεν δίστασε να παραδεχτεί τα λάθη που έκανε το κόμμα του, με πρωτεύον την «αποκοπή από τους σημαντικότερους συμμάχους του», που δεν είναι άλλοι από τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, έκανε λόγο για μία «διαδικασία που έχει ακυρωθεί πλήρως στη συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων». Μάλιστα, ο Σίμος Κεδίκογλου προειδοποιεί τον Υπουργό Επικρατείας να «μην τολμήσει να φέρει στη Βουλή την τροπολογία για το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών που δεν έχουν άδεια».

Παράλληλα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύθηκε πως αν «ο Νίκος Παππάς επιστρέψει στο ΕΣΡ τις αρμοδιότητες που του υφάρπαξε, τότε και η ΝΔ θα συναινέσει στην συγκρότηση του Συμβουλίου».

Δείτε τι απαντά ο κ. Κεδίκογλου σε όλους όσοι ανοιχτά εκφράζουν την άποψη ότι «δεν θα πρέπει να μιλά ο Σίμος Κεδίκογλου, όταν ο ίδιος πριν τρία χρόνια έριξε μαύρο στην ΕΡΤ».

Τι θα κάνει η ΝΔ με τη φορολόγηση των εφοπλιστών;

Ο βουλευτής της ΝΔ και αρμόδιος σε θέματα Ναυτιλίας, ερωτηθείς για την πανθομολογούμενη φορολογική αδικία του εφοπλιστικού κλάδου έναντι των υπολοίπων Ελλήνων φορολογούμενων, απέφυγε να πάρει σαφή θέση και επέμεινε στην περίφημη «εθελοντική οικονομική συνεισφορά των εφοπλιστών κάθε χρόνο στο κράτος» παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και στην Κομισιόν (Διαβάστε εδω).

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις του Νewsbomb.gr ο κ. Σίμος Κεδίκογλου για ποιο λόγο το εφοπλιστικό λόμπι εξακολουθεί και απολαμβάνει ειδικής μεταχείρησης από όλες τις κυβερνήσεις, χρησιμοποίησε το γνωστό επιχείρημα ότι «θα πάρουν τα καράβια τους και θα φύγουν...»

Σχετικές ειδήσεις