Φωτάκης: Να σταματήσει η ανομία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

Newsroom Newsroom

Φωτάκης: Να σταματήσει η ανομία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

Να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και να επέλθει συμφωνία τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομία

Θα πρέπει να σταματήσει η ανομία που υπήρξε τόσα χρόνια ανέφερε σήμερα από το Ηράκλειο ο Κώστας Φωτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο της παρουσίας του στην πόλη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Ο κ. Φωτάκης τόνισε πως θα πρέπει από την κυβέρνηση να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και ότι είναι σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ.

Επίσης είπε ότι απομένει να δούμε το σκεπτικό της απόφασης και συμπλήρωσε πως το γεγονός είναι ότι θα πρέπει να σταματήσει η ανομία που υπήρχε τόσα χρόνια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

«Ας ελπίσουμε την άλλη εβδομάδα θα επέλθει κάποια συμφωνία και θα λυθεί αυτό το ζήτημα που 27 χρόνια ταλανίζει τη χώρα και θα πρέπει αυτό να μας βάλει και σε κάποιες σκέψεις για το προς τα πού πάμε και το τι θα κάνουμε».

Το κεντρικό σημείο, κατέληξε ο κ. Φωτάκης είναι ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό που υπήρχε 27 χρόνια. Η απόφαση του ΣτΕ έχει να κάνει με τον τρόπο, την προσέγγιση, την οποία υποχρεώθηκε να επιλέξει η κυβέρνηση εξ αιτίας της μη συγκρότησης του ΕΣΡ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved