ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούτσης: Ουδέν σχόλιο για την υποψηφιότητα Κουτρουμάνου για το ΕΣΡ

Βούτσης: Ουδέν σχόλιο για την υποψηφιότητα Κουτρουμάνου για το ΕΣΡ

Καμία δήλωση δεν θέλησε να κάνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Θανάση Κουτρουμάνου, τον οποίο έχει προτείνει η ΝΔ για τη θέση του προέδρου στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Αυτό τονίστηκε από συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, σε ερώτηση δημοσιογράφων αν ο κ. Βούτσης επιβεβαιώνει ή διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του Κουτρουμάνου.

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία.

«Ουδέν σχόλιο», ήταν σύμφωνα με τους συνεργάτες του η χαρακτηριστική απάντηση του προέδρου της Βουλής για όσα γράφονται και αναφέρονται για το πρόσωπο του κ. Κουτρουμάνου.

Παράλληλα ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».

Ρoή Ειδήσεων