ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Μιχελάκης: Η “θαλασσοδαρμένη” κυβέρνηση τραυματίζει τη ναυτιλία

Γ.Μιχελάκης: Η “θαλασσοδαρμένη” κυβέρνηση τραυματίζει τη ναυτιλία
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα του Υπουργείου Ναυτιλίας...

Λίγες μόλις ώρες μετά τη συναίνεση στην Παιδεία, η ΝΔ εξαπολύει νέα δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το θέμα των κυβερνητικών παλινωδιών και των αντικρουόμενων απόψεων στο θέμα του Υπουργείου Ναυτιλίας, επαναλαμβάνοντας παράλληλα την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση αυτόνομων υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού.

«Οι ενδοκυβερνητικές κόντρες για το πολύπαθο υπουργείο Ναυτιλίας, καλά κρατούν… Προχθές, ο κ. Παμπούκης, έλεγε χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει ένας” που να μην υποστηρίζει την επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας. Έχει άδικό!

Υπάρχει ένας! Ο Πρωθυπουργός! Που επιμένει στο ίδιο λάθος!», σημειώνει ο Γιάννης Μιχελάκης, επισημαίνοντας πως στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, ο Γιώργος Παπανδρέου, αγνόησε τις εκκλήσεις του υπουργού του και διέψευσε τις προσδοκίες της Ελληνικής Ναυτιλίας.

«Δυστυχώς, στη “θαλασσοδαρμένη” κυβέρνηση Παπανδρέου, οι συντροφικές διαμάχες τραυματίζουν ακόμη περισσότερο τον έναν από τους δύο πρωταθλητές της οικονομίας μας, τη Ναυτιλία», επισημαίνει η ΝΔ δια το εκπροσώπου της, κρατώντας υψηλά του τόνους, μετά τη φημολογία που ήθελε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μαλακώνει τη στάση της, με αφορμή τη σύμπλευσή της με την κυβέρνηση στο ζήτημα των Πανεπιστημίων.