ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας: Τι θα ανακοινώσει για τα σχολικά γεύματα

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας: Τι θα ανακοινώσει για τα σχολικά γεύματα

Ειδήσεις | Αλέξης Τσίπρας: Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση ανακοινώνει σήμερα, Τετάρτη (14/12/2016) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το μεσημέρι θα συναντηθεί με έξι δημάρχους, στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Δέλτα και Χαλκηδόνας ενώ θα συναντηθεί και με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη.

Ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε τη λειτουργία του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού με μια σύσκεψη εργασίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών φορέων, στις 26 Νοεμβρίου και τότε δεσμεύτηκε ότι θα επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη.

Σήμερα είναι η δεύτερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα 18 ημερών. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στο Γραφείο της Θεσσαλονίκης από το πρωί, όπου θα εργαστεί από εκεί, ενώ το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την έναρξη λειτουργίας το Γραφείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, οι οποίοι ασχολήθηκαν με θέματα της αρμοδιότητάς τους και συναντήθηκαν με την επικεφαλής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα

Ρoή Ειδήσεων