ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Newsbomb.gr: Ζούμε σε ένα κλίμα αστάθειας - Θέλουμε τώρα εκλογές

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Newsbomb.gr: Ζούμε σε ένα κλίμα αστάθειας - Θέλουμε τώρα εκλογές

Πολιτικός, γιατρός, πανεπιστημιακός. Αμέτρητες ιδιότητες. Διετέλεσε Υπουργός Υγείας, Δήμαρχος Αθηναίων... Σήμερα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής. Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι μία πληθωρική προσωπικότητα. Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς μαζί του, σίγουρα θα αποδεχτείς ότι λέει τα πράγματα με το όνομά τους!

ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΝΩ «ΡΙΧΝΕΙ» ΠΥΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ, ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ

Συνέντευξη στην Αμέλια Αναστασάκη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Νικήτας Κακλαμάνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.gr. Εκτοξεύει «βολές» και ξεσπά τόσο για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, όσο και για τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη για τον χειρισμό τους στο θέμα της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας.

Για τον Νίκο Τόσκα αναφέρει συγκεκριμένα ότι, «διέλυσε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, γιατί το ζήτησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ! Διέλυσε την ομάδα που είχε βάλει τάξη στο κέντρο της Αθήνας!».

Ο κ. Κακλαμάνης αναφορικά με τον Γιώργο Καμίνη λέει ότι «δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο στην Αθήνα όσα χρόνια είναι δήμαρχος!».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής δεν αφήνει όμως ασχολίαστες και τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκεύπουλου σχετικά με την ελληνική σημαία και το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

«Στο Eurogroup στις 26 Ιανουαρίου θα μάθουμε τι έχει στο μυαλό του ο Αλέξης Τσίπρας και αν θα πάμε σε εκλογές. «Ζούμε σε ένα κλίμα αστάθειας, και εμείς αυτό που θέλουμε είναι εδώ και τώρα εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλά για την οργή και την αγανάκτιση του κόσμου λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. «Υπάρχει συσσωρευμένη οργή γιατί όποιοι ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα τον έχουν αποδομήσει!». Για τον αντιπρόεδρο της Βουλής, «η Νέα Δημοκρατία δεν εισπράττει οργή, γι' αυτό και τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις αυξάνονται σταδιακά».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ότι στις αρχές του 2017, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει και επίσημα το σχέδιο του κόμματος για τον κλάδο της Υγείας, το οποίο θα περιλαμβάνει και ξεχωριστά στοιχεία για το φάρμακο.

Παράλληλα σημειώνει ότι, «το τελευταίο διάστημα έχουν μειωθεί σημαντικά οι παροχές σε όλο το φάσμα της Υγείας και έχουν αυξηθεί οι συμμετοχές του κόσμου».

Σχετικές ειδήσεις