ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγρότες προς Βούτση: Κάνε κάτι, αλλιώς ραντεβού στα μπλόκα!

Αγρότες προς Βούτση: Κάνε κάτι, αλλιώς ραντεβού στα μπλόκα!

Ειδήσεις | Αγρότες: Στα «κάγκελα» βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας, με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να γίνεται αποδέκτης επιστολής από τους εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα προ ημερησίας συζήτηση για το μέλλον τους, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως εάν η κυβέρνηση δεν κάνει το παραμικρό, για να τους βοηθήσει, τότε δεν τους απομένει παρά να ξανακατεβούν στους δρόμους. Μάλιστα, έχουν ανακοινώσει ότι ετοιμάζονται για μπλόκα στις 23 Ιανουαρίου.

Κατά τα λοιπά, στην επιστολή τους προς τον κ. Βούτση, οι αγρότες επισημαίνουν ότι η συζήτηση στη Βουλή είναι επιβεβλημένη, καθώς πλέον έχει διαμορφωθεί ένα εξαιρετικά ασφυκτικό οικονομικό κλίμα, με αρνητικές συνέπειες για την αγροτική παραγωγή.

Μεταξύ των θεμάτων που επιθυμούν να συζητηθούν στη Βουλή είναι το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το κόστος παραγωγής και ενέργειας, η Ενδιάμεση Αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ και οι αδιάθετες παραγωγές λόγω εμπάργκο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τους αγρότες

Σχετικές ειδήσεις