Καραμανλής: Η κυβέρνηση έχει ταπεινώσει όλους τους Έλληνες

Μάνος Πιτσιδιανάκης

Καραμανλής: Η κυβέρνηση έχει ταπεινώσει όλους τους Έλληνες

Επικίνδυνη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, στη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική συνεστίαση στη Θεσσαλονίκη.

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σιγά σιγά γυρίζουν την πλάτη τους στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Γυρίζουν την πλάτη σε όλους αυτούς που πούλησαν ελπίδα, αλλά τελικά έφεραν οπισθοδρόμηση για τον τόπο μας και απογοήτευση για όλους τους πολίτες. Φτάνει πια με μια κυβέρνηση που όσα έχει κάνει ένα μόνο αποτέλεσμα έχει. Να ανατροφοδοτείται η κρίση και να μπαίνει η πατρίδα μας όλο και πιο βαθιά μέσα σε αυτήν. Μια κρίση που να είμαστε ειλικρινείς, έχει τσακίσει, αλλά πιο σημαντικό από όλα, έχει ταπεινώσει όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες", είπε ο κ. Καραμανλής.
«Στη Νέα Δημοκρατία, δεν είμαστε αντιαριστεροί. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στους αγωνιστές όλων των πλευρών. Πρέπει όμως κάποτε, να τελειώσουμε με τη μυθοποίηση της Αριστεράς, την οποία, αν θέλετε σε μεγάλο βαθμό, και εμείς εκθρέψαμε. Υγιή σεβασμό ασφαλώς και έχουμε. Υπερβολικό δέος όμως όχι. Χρειαζόμαστε μια παράταξη που θα βάλει τέλος στη ζημιά που κάνει η κυβέρνηση της Πρώτης φοράς Αριστερά».

Όπως είπε το 2009 ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και είχε κρούσει τον κώδωνα κινδύνου και αν τον είχαν ακούσει οι Έλληνες τα πράγματα θα ήταν σήμερα διαφορετικά. «Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, ο άνθρωπος που ηγήθηκε αυτής της παράταξης σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο, και την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες, ο Κώστας Καραμανλής, είχε το θάρρος σε πρώτο βήμα να ζητήσει την συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων, για τα μέτρα πού έπρεπε να είχαμε πάρει από το 2009, είχε το θάρρος να προκηρύξει εκλογές, είχε το θάρρος να πει όλη την αλήθεια στους Έλληνες. Να πει ότι έρχονται δύσκολες στιγμές και πρέπει να μαζευτούμε. Αν τότε οι Έλληνες τον είχαμε ακούσει, είμαι σίγουρος πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά», παρατήρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved