ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας στο Newsbomb.gr: «Εκλογές τώρα-Θα μειώσουμε ΕΝΦΙΑ και φορολογικούς συντελεστές»

Δένδιας στο Newsbomb.gr: «Εκλογές τώρα-Θα μειώσουμε ΕΝΦΙΑ και φορολογικούς συντελεστές»

Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένας «καταλύτης» για να βγει η χώρα από την κρίση, εκφράζει ο πρώην Υπουργός, επιμένοντας ότι «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην διεξαγωγήεκλογών». Ο Νίκος Δένδιας αναφέρεται στα κονδύλια εκατομμυρίων που «πέταξε στα σκουπίδια» η κυβέρνηση του Τσίπρα, κατηγορεί τον Γιάννη Μουζάλα για ανικανότητα, ενώ παραδέχεται ότι δεν τολμά να «πατήσει» στα Εξάρχεια!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ «ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ»

Της Αμέλιας Αναστασάκη

27777

Αν και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 12 χρόνια, ο πρώην Υπουργός ασχολείται με την πολιτική από τα φοιτητικά του χρόνια. Μάλιστα, την περίοδο που φοιτούσε στη Νομική Σχολή Αθηνών και ήταν μέλος της ΔΑΠ, ανέπτυξε στενή συνεργασία με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή για τον οποίο εκφράζει απέραντη αγάπη και θαυμασμό.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.gr, στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της διαπραγμάτευσης και της αξιολόγησης, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τις αρνητικές επιπτώσεις της ελληνικής οικονομίας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Η χώρα είναι σε αδιέξοδο. Η οικονομία καταρρέει. Η κοινωνία συμπιέζεται, και κανείς δεν κάνει τίποτα», προσθέτει με νόημα ο κ. Δένδιας.

Ο Νίκος Δένδιας τονίζει στο Newsbomb.gr ότι, «αν και δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, η ΝΔ θα υποσχεθεί στον ελληνικό λαό μόνο εφικτά πράγματα, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ αλλά και των φορολογικών συντελεστών». Μάλιστα, επιμένει ότι «είναι ανέφικτη η αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα που ήταν πριν».

Έντονη κριτική και σφοδρή επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε και διαχειρίστηκε το προσφυγικό ζήτημα.

Ο Νίκος Δένδιας δεν «κρύβει» στην κάμερα του Newsbomb.gr ότι «δεν είναι καθόλου δημοφιλής στην περιοχή των Εξαρχείων!», ενώ υποστηρίζει ότι «δεν μπορεί να δει μια συνοικία της πρωτεύουσας σαν ένα χώρο για στρατιωτική επιχείρηση».

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στο σχεδιασμό της τότε κυβέρνησης σχετικά με τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, αλλά και στις διαφωνίες που είχε με τον Γκίκα Χαρδούβελη.

Πώς χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και πώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ποιος πολιτικός, για τον Νίκο Δένδια, είναι εκτός κριτικής γιατί αποτελεί «αντικείμενο συναισθημάτων»;

Σχετικές ειδήσεις