ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Κατανοούμε τους αγρότες αλλά δεν είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων

Κικίλιας: Κατανοούμε τους αγρότες αλλά δεν είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων

Ειδήσεις | Βασίλης Κικίλιας: Από τα Ιωάννινα, όπου βρέθηκε το Σάββατο (04/02/2017) για την εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι υπάρχει μεν κατανόηση στα ζητήματα των αγροτών, αλλά έσπευσε να πει πως η αξιωματική αντιπολίτευση διαφωνεί με τη μορφή των αγώνων τους.

«Εμείς έχουμε δηλώσει καθαρά ότι αναγνωρίζουμε τα προβλήματα της αγροτιάς ενώ δεν είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων που να δημιουργούν προβλήματα σε άλλες κοινωνικές ομάδες», είπε ο κ. Κικίλιας.

Πρόσθεσε δε πως ο αποκλεισμό των εθνικών οδών δημιουργεί προβλήματα σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στους ίδιους τους παραγωγούς, αναφορικά με τη μεταφορά των προϊόντων τους.

Ο κ. Κικίλιας επέκρινε με δριμύτητα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ως προς τη στάση του στο αγροτικό ζήτημα. «Εκεί που υπάρχει δικαιοσύνη και λογική, πάντα βρίσκεται λύση. Εκεί, που επικράτησε ο λαϊκισμός και το ψέμα, δημιουργούνται αδιέξοδα. Η ΝΔ έχει σκοπό να πορευτεί σωστά και με ειλικρίνεια», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις