ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αντάρτικο» στην κυβέρνηση – Μανιός: Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση αφορολόγητου

«Αντάρτικο» στην κυβέρνηση – Μανιός: Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση αφορολόγητου

Κυβερνητικοί τριγμοί την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δεχθεί τις νέες παράλογες απαιτήσεις των δανειστών

Αναταράξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο προκαλεί η δήλωση του Νίκου Μανιού ότι δεν πρόκειται να δεχθεί νέα μείωση στο αφορολόγητο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 984 ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει στη Βουλή την περαιτέρω μείωση του αφορόλογητου, εφόσον έρθει.

«Δεν είναι ότι έγινα επαναστάτης, αλλά τα 8.700 ευρώ ήταν διαχειρίσιμο νούμερο για την εφαρμογή μιας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής, σε σχέση με τους προηγούμενους», δήλωσε ο Νίκος Μανιός.

Ο κ. Μανιός σε άλλο σημείο των δηλώσεων του επεσήμανε ότι το δίλημμα είναι αν μπορεί να πάει ο ανασφάλιστος στο νοσοκομείο ή όχι!

«Δεν είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό το να μπορεί ο ανασφάλιστος να πάει στο νοσοκομείο. Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω αυτή την επιλογή, τότε δεν τα υπογράφω. Η κυβέρνηση έχει ξοδέψει 200 εκατομμύρια για τους ανασφάλιστους, τα νοσοκομεία και τα φάρμακά τους. Δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε μέτρα που θα χειροτερέψουν τη ζωή μας και πόσο μάλλον των φτωχών πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις