ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές και κυβέρνηση συνεργασίας «βλέπει» η Nτόρα

Εκλογές και κυβέρνηση συνεργασίας «βλέπει» η Nτόρα
Mε το κόμμα της να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο...

Εκλογές και κυβέρνηση συνεργασίας με το κόμμα της να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο, «βλέπει» η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαψεύδοντας μάλιστα τα σενάρια περί διάλυσης της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως «είμαστε θύματα διαφόρων κακοπροαίρετων προσπαθειών, να μας βγάλουν από τη μέση, γιατί γνωρίζουν ότι έχουμε δύναμη και ανταπόκριση στον κόσμο».

Επιπλέον, επανέλαβε την πρόβλεψή της ότι η Συμμαχία θα είναι στην επόμενη Βουλή και θα αποδειχθεί η έκπληξη των εκλογών, για δε τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει το κόμμα της στις δημοσκοπήσεις, ανέφερε ότι σε όλη την Ευρώπη οι εταιρείες μετρήσεων δεν μπορούν να βρουν τα καινούργια κόμματα.

Σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, ανέφερε ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην ουσία κάνει διαπραγμάτευση, παρ' όλο που ο ίδιος επισήμως το αρνείται.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άσκησε κριτική και στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε για αλαζονεία.

Αύριο η Ντόρα Μπακογιάννη αναχωρεί για τις Βρυξέλλες όπου θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων και με τον αρμόδιο επίτροπο για την οικονομία Όλι Ρεν.