Επεισόδια Πολυτεχνείο: Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη μάχη της Πατησίων

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας –…

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη: Φωτιές, οδοφράγματα και μολότοφ έξω από το ΑΠΘ (vids+pics)

Κουκουλοφόροι έσπασαν θρανία, έβαλαν φωτιές και έστησαν…

Γερμανός άφησε «παγωτό» τον Τσίπρα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ...νο από την Ελλάδα;»

Αντιμέτωπος με την πιο άβολη ερώτηση που…

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου…

Σεισμός στην Ηλεία

Σεισμική δόνηση ανησύχησε τους κατοίκους της Ηλείας…

Λεβέντης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά οικουμενική κυβέρνηση

Λεβέντης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά οικουμενική κυβέρνηση

Ειδήσεις | Βασίλης Λεβέντης: «H αξιολόγηση θα κλείσει. Το ζητούμενο είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να κλείσει η συμφωνία προς όφελος της κοινωνίας», τόνισε την Πέμπτη (02/03/2017) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Λεβέντης επισήμανε, ωστόσο, ότι «εάν δεν συνεννοηθούν οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην Ευρώπη και στο ευρώ σε μια οικουμενική κυβέρνηση, φως στο τούνελ δεν πρόκειται να δει η χώρα».

Ο πρόεδρος της Ένωση Κεντρώων τόνισε ακόμα, ότι «το πρόβλημα για τη χώρα είναι οι επενδύσεις. Όσο οι ξένοι επενδυτές παρατηρούν ότι μια κυβέρνηση με 153 βουλευτές δυσκολεύεται να κυβερνήσει, τόσο απέχουν από τις επενδυτικές τους πρωτοβουλίες».

Αναφερόμενος στο θέμα της ποσοτικής χαλάρωσης, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θεοποιήσει την ποσοτική χαλάρωση, πρέπει όμως να γνωρίζουν οι πολίτες ότι τα χρήματα που τυχόν θα έρθουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δεν μπορεί η κυβέρνηση να τα χρησιμοποιήσει σε όποιο τομέα της οικονομίας επιθυμεί, αντίθετα, τα συγκεκριμένα κονδύλια έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι «η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά συνεννόηση και σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. Για παράδειγμα, εάν έχουμε εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 70 έδρες και η ΝΔ 140, δηλαδή θα έχουμε αλλαγή ρόλων και το πρόβλημα για τη χώρα θα παραμένει άλυτο».