ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών «βλέπει» η ΝΔ

Απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών «βλέπει» η ΝΔ
«Η επίθεση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών, με στόχο τη συγκάλυψη...

«Η επίθεση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών, με στόχο τη συγκάλυψη των κυβερνητικών ευθυνών σ’ ό, τι αφορά τις τεράστιες καθυστερήσεις στην παραγωγή των σχολικών βιβλίων», σημειώνει ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Τονίζει μάλιστα πως τα γεγονότα βοούν καθώς ο φάκελος του σχετικού διαγωνισμού στάλθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο με καθυστέρηση έξι μηνών και ως εκ τούτου ήταν η προκλητική αδράνεια της ηγεσίας του υπουργείου που οδήγησε σε αδιέξοδο τη διαδικασία παραγωγής βιβλίων και κατέληξε σε απευθείας ανάθεση, με αποτέλεσμα οι μαθητές να παραλάβουν, μετά από μήνες, τα βιβλία τους.

«Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών και ζητά από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πρωτοφανή αποτυχία να ξεκινήσει ομαλά το νέο σχολικό έτος», καταλήγει ο κ. Λυκουρέντζος.