ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚ για τα έργα υποδομών της Κρήτης

Επίθεση Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚ για τα έργα υποδομών της Κρήτης
Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ έκανε σήμερα από το Ηράκλειο Κρήτης, κλιμάκιο της Ν.Δ. με αφορμή την καθυστέρηση στα έργα υποδομής του νησιού…

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ έκανε σήμερα από το Ηράκλειο Κρήτης, κλιμάκιο της Ν.Δ. με αφορμή την καθυστέρηση στα έργα υποδομής του νησιού.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης τουριστικής ανάπτυξης, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο βουλευτής Λασιθίου και τομεάρχης εμπορικής ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης κατηγόρησε την κυβέρνηση επειδή άφησε στη μέση τα έργα στον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης, όπως και για το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια κανένα έργο δεν προχωρά. Ακόμα, για το αεροδρόμιο Καστελίου είπε ότι μετά από τρεις εξαγγελίες παραπέμπεται στις καλένδες.

Από την πλευρά της η Όλγα Κεφαλογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη στρατηγικής στον τομέα τουρισμού και για «αυτόματο πιλότο» ενώ διευκρίνισε ότι «η θετική εικόνα από την αύξηση των αφίξεων δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει να κάνει και με την αύξηση των εσόδων».

Τέλος, ο βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε λόγο για πειραματισμούς που οδήγησαν την εμπορική ναυτιλία σε απαξίωση.