ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους: Επέτειος δυο χρόνων από την σύσταση της

Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους: Επέτειος δυο χρόνων από την σύσταση της

Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους καλεί την Τρίτη 4 Απριλίου σε Ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ»

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 συμπληρώνονται 2 χρόνια από την εναρκτήρια συνεδρίαση ίδρυσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, πρωτοβουλία εξαιρετικά σημαντική και με παγκόσμιο αντίκτυπο.
Στο διάστημα αυτό, η Επιτροπή Αλήθειας εξέδωσε δύο πορίσματα για τον παράνομο χαρακτήρα του Χρέους, πριν τη διάλυση της τότε Βουλής.

Η Επιτροπή κυνηγήθηκε με μένος από το νεομνημονιακό καθεστώς της σημερινής Κυβέρνησης, για να επανασυσταθεί τελικά, ως Σωματείο πλέον, μέσα στην κοινωνία, με τη συμμετοχή των αρχικών μελών της και όχι μόνο. Ήδη συνεδρίασε σε πλήρη σύνθεση στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2016 και ανέλαβε νέες πρωτοβουλίες παράλληλα με την πρόοδο των βασικών εργασιών της.

Στην 2η Επέτειο της σύστασής της την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, στις 5 το απόγευμα η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέος διοργανώνει

Ανοιχτή Εκδήλωση στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60), με θέμα:

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ»

Θα μιλήσουν: η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής, ο Γιώργος Κασιμάτης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, με θέμα «Το Σύνταγμα, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Χρέος» και ο Λεωνίδας Βατικιώτης, Ταμίας της Επιτροπής, για τις σημαντικότερες εξελίξεις που συνδέονται με το Χρέος

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Θάνος Κονταργύρης, Γ.Γραμματέας της Επιτροπής.

Μετά την εκδήλωση, οι ομιλητές και τα μέλη της Επιτροπής θα μεταβούν στο Σύνταγμα για να τιμήσουν, όπως είχαν κάνει και πριν δύο χρόνια, τη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα, που πριν 5 χρόνια, στις 4-4-2012 αυτοθυσιάστηκε εκεί για να αφυπνίσει τους πολίτες, να εξεγερθούν απέναντι στο καθεστώς των Μνημονίων.

Ρoή Ειδήσεων