ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας σε άλλη... διάσταση: Πρέπει ο ελληνικός λαός που υπέφερε να συμμετάσχει στην ανάπτυξη

Ρήγας σε άλλη... διάσταση: Πρέπει ο ελληνικός λαός που υπέφερε να συμμετάσχει στην ανάπτυξη

Ειδήσεις | Παναγιώτης Ρήγας: Σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διαπραγματεύεται «περήφανα», ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας υποστήριξε σήμερα, Τρίτη (18/04/2017) ότι «πολλές δυνάμεις επιχείρησαν να στρέψουν σε διαφορετική κατεύθυνση τη συμφωνία του Αυγούστου του 2015, ωστόσο η κυβέρνηση έδωσε μάχη για να τηρηθεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές».

«Έχει υπάρξει μια συμφωνία μετά από μεγάλη δική μας επιμονή, η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε μας, κάτι πλέον το οποίο καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης. Πολλοί προσπάθησαν να στρέψουν τη συμφωνία σε άλλη κατεύθυνση, από εκείνα που είχαν συμφωνηθεί τον Αύγουστο του 2015. Δώσαμε μια μάχη για να γίνει πράξη αυτή η συμφωνία, από όλες τις μεριές», είπε ο κ. Ρήγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM».

Ο ίδιος χαρακτήρισε μεγάλη νίκη τις εξελίξεις για τα εργασιακά υπογραμμίζοντας πως σε μια αγορά σε απορρύθμιση δεν μπορείς να παρέμβεις περαιτέρω. «Θέλουμε να βγει η χώρα από την επιτροπεία και αυτό δεν αλλάζει», είπε και προσέθεσε: «Πρέπει ο ελληνικός λαός που υπέφερε αυτά τα χρόνια να συμμετάσχει στην ανάπτυξη».

Σχετικές ειδήσεις