ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Καρατζαφέρης:«Μια μονοκομματική κυβέρνηση δεν τα καταφέρνει»

Γ.Καρατζαφέρης:«Μια μονοκομματική κυβέρνηση δεν τα καταφέρνει»
Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζήτησε για άλλη μία φορά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης καλώντας τον πρωθυπουργό να μεταβεί άμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας..

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζήτησε για άλλη μία φορά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης καλώντας τον πρωθυπουργό να μεταβεί άμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση όλων των δυνάμεων.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με μία μονοκομματική κυβέρνηση, όσο καλή και αν είναι, που δεν είναι αυτή τη στιγμή». Επιπλέον τόνισε ότι χρειάζεται εθνικό μέτωπο και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να πάρει πρωτοβουλίες».

Απαντώντας ο yπουργός Εσωτερικών κ. Χάρης Καστανίδης, διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση θα παραμείνει στο καθήκον μέχρι το τέλος», ενώ σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Καρατζαφέρη για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης τόνισε ότι «το εθνικό καθήκον δεν σχετίζεται με το αν κάποιος μετέχει σε μία κυβέρνηση ή όχι».

Παράλληλα κάλεσε όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων και των κοινωνικών δυνάμεων να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη χώρα και συνέστησε «περισσότερη σοβαρότητα» στους διεθνείς παράγοντες.