ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς στη ΔΕΘ με αίτημα για πρόωρες

Σαμαράς στη ΔΕΘ με αίτημα για πρόωρες
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα και για τρεις ημέρες ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς για τις ανάγκες της 76ης ΔΕΘ...

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα και για τρεις ημέρες ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς για τις ανάγκες της 76ης ΔΕΘ.

Στις 18:00 το απόγευμα, ο κ. Σαμαράς θα παραστεί σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων.

Το Σάββατο στις 09:30 π.μ. θα επισκεφθεί την 76η ΔΕθ, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. και θα ξεναγηθεί σε Περίπτερα.

Στις 20:00 το βράδυ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Κεντρικό σύνθημα της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών προκειμένου ο λαός να δώσει καθαρή και ισχυρή εντολή.

Έμφαση αναμένεται να δώσει και στην επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου.

Ενδεικτικό του άγχους και της προετοιμασίας που γίνεται για την ομιλία και τη συνέντευξη, είναι η επιλογή του κ. Σαμαρά να παραμείνει στο σπίτι του στην Κηφισιά τις τελευταίες ημέρες, όπου με απόλυτη ησυχία στο προσωπικό του γραφείο έχει κάνει αρκετά σχέδια ομιλίας.

Η ομιλία του κ. Σαμαρά θα αναπροσαρμόζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς θα πρέπει να είναι επικαιροποιημένη βάσει και των τελευταίων εξελίξεων στο eurogroup.