Συνάντηση Μητσοτάκη – Πετρούνια στον Άγιο Κοσμά

Συνάντηση Μητσοτάκη – Πετρούνια στον Άγιο Κοσμά

Στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει -μεταξύ άλλων- με τους Λευτέρη Πετρούνια και Βάσω Μιλλούση και να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις προκλήσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι αθλητές εξήγησαν στον κ. Μητσοτάκη τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται με σημαντικές ελλείψεις σε όργανα γυμναστικής και υποδομές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυψε την αγάπη του για την αθλητισμό αλλά και τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα των αθλητών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

«Αγαπώ τον αθλητισμό», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον αθλητισμό. Αυτό που κάνετε εσείς, όμως, ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια».

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Είχα τη χαρά να επισκεφθώ σήμερα το χώρο, στον οποίο προπονείται η Εθνική Ομάδα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά. Είχα τη δυνατότητα να συνομιλήσω με τους αθλητές μας και τους πρωταθλητές μας, τον Λευτέρη Πετρούνια, τη Βάσω Μιλλούση, αλλά και τα πολλά νέα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει αυτό το άθλημα.
Εντυπωσιάστηκα, ιδιαίτερα, από το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από 250 σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει. Είναι στο χέρι της Πολιτείας να βοηθήσει με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές για να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».