ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίζουν Μνημόνιο κι ο Πετρόπουλος θριαμβολογεί: Η δική μας πολιτική εμπόδισε την κατάρρευση

Ψηφίζουν Μνημόνιο κι ο Πετρόπουλος θριαμβολογεί: Η δική μας πολιτική εμπόδισε την κατάρρευση

Τάσος Πετρόπουλος | Μνημόνιο 4: «Ρεσιτάλ» υποκρισίας δίνουν οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη Βουλή την Πέμπτη (18/05/2017), εν όψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο επικυρώνεται το νέο Μνημόνιο και ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, βρήκε ευκαιρία να... καμαρώσει για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του.

«Σήμερα έχουμε καλύτερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτελεσματικότατη, και έχουμε αύξηση των εσόδων που σχηματίζονται μέσα στο 2017, παρά του πηχυαίους τίτλους ότι υπάρχει βόμβα στα θεμέλια του ΕΦΚΑ, ότι δεν υπάρχουν εισοδήματα, ότι δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων από τα διαθέσιμα κεφάλαια. Μόνο από το ΙΚΑ είχαμε αύξηση κατά 12% των εισπράξεων, περίπου 413 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με πέρυσι», δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος.

Ο ίδιος κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι υπονομεύει την προσπάθεια της κυβέρνησης και σημείωσε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της ΝΔ: «Έχετε το πλεονέκτημα διότι λείπουν τα αποτελέσματα της πολιτικής σας και ο λαός δεν μπορεί να συγκρίνει τις συνέπειες που ευτυχώς δεν πρόκυψαν, διότι η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα σε αυτήν την κατάρρευση».

Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις