Θεοδωράκης για υπόθεση Παπαντωνίου: Για εμάς δεν θα μπει στο αρχείο

Θεοδωράκης για υπόθεση Παπαντωνίου: Για εμάς δεν θα μπει στο αρχείο

Σταύρος Θεοδωράκης: Την πρόθεσή του να χυθεί άπλετο φως στη Βουλή σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δίωξης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου, εκφράζει μέσω Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ελβετικές τράπεζες γνωστοποίησαν στις ελληνικές αρχές ότι υπάρχουν 3 λογαριασμοί στο όνομα του κ.Παπαντωνίου και της γυναίκας του», είχα πει στη Βουλή στις 28 Μαρτίου. Από κάτω σιγή. Σχεδόν παγωμάρα. Στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν αρέσουν οι αποκαλύψεις όταν δεν τις καρπώνονται οι ίδιοι. Και πολλοί στην αντιπολίτευση δεν νιώθουν άνετα όταν η συζήτηση πάει στα σκάνδαλα του παρελθόντος. Και είναι ανησυχητικό ότι πολλοί «κεντροαριστεροί» μας ζητάνε να ξεχάσουμε αυτές τις υποθέσεις. Προοδευτικός δεν είσαι επειδή μάχεσαι τα σκάνδαλα των άλλων. Προοδευτικός είσαι αν τολμάς να τα βάλεις με συμφέροντα και με συντεχνίες, ακόμη κι αν αγγίζουν το δικό σου χώρο.

Εμείς λοιπόν θα επιμείνουμε. Η κοινωνία πρέπει να μάθει την αλήθεια. Τέλος πια τα κουκουλώματα και οι συμψηφισμοί. Και κάποιοι στη Βουλή να πάψουν να ζητούν κάθε τρεις και λίγο να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Δεν θα μπει. Σε ότι αφορά τουλάχιστον εμάς, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ».