ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Παπανδρέου: Οι εκλογές θα γίνουν το 2013

Γ.Παπανδρέου: Οι εκλογές θα γίνουν το 2013
Να διαψεύσει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών επιχείρησε εκ νέου ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου...

Να διαψεύσει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών επιχείρησε εκ νέου ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συναντήθηκε με τους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2013.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε στον πρωθυπουργό ότι «δεν διαπραγματεύεται και δεν εκβιάζει με την ψήφο του και θα στηρίξει τα μέτρα στην Βουλή».

Πάντως πρόσθεσε πως όταν διασφαλιστεί, ότι δεν υπάρχει θέμα χρεοκοπίας της χώρας και αν χρειαστεί εθνική συνεννόηση, τότε να προκηρυχθούν εκλογές.

Χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους ο βουλευτής Ηλείας κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, είπε χαρακτηριστικά στον πρωθυπουργό: «Πρόεδρε είσαι επιθετικός παίκτης, παίζεις στα αντίπαλα καρέ ωστόσο η άμυνα-η κυβέρνηση δεν αποδίδει.»

Από την πλευρά του ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «χρειάζεται συναίνεση από τον λαό για να εφαρμοστούν τα μέτρα και πρέπει να του εξηγήσουμε γιατί κάνει θυσίες».

Η βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου ζήτησε να αναδειχθεί «η καταστροφή, που έκανε η ΝΔ την τελευταία πενταετία», καθώς εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ να είναι το κακό.