ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Γαβρόγλου: Παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών

ΝΔ κατά Γαβρόγλου: Παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, εξαπολύει την Τετάρτη (09/08/2017) η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το «μπρος - πίσω» του ίδιου αναφορικά με το θέμα της κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και το θέμα της εξαγοράς της στρατιωτικής του θητείας.

«Ο κ. Γαβρόγλου με ένα νέο ρεσιτάλ υποκρισίας και ανευθυνότητας, παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών. Το κάνει για να ξεπεράσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε το “σκανδαλάκι”, όπως ο ίδιος λέει, με την εξαγορά της θητείας του από τη χούντα. Αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να βάλει σε λοταρία την ανάδειξη σημαιοφόρων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει η ΝΔ: «Ανακοινώνει πως θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις την μια σε τρία χρόνια και την άλλη σε πέντε. Τότε, δηλαδή, που θα είναι στην Αντιπολίτευση».

«Με κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να ξεφύγει από το προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα «πισωγυρίσματα» του κ. Γαβρόγλου αναφορικά με τις Πανελλαδικές

Σχετικές ειδήσεις